Back to All Events

Wonder the Boy vs. Tilla

  • LOKAL BAR Dronningens gate 12 7011 Trondheim Norway (map)
versus_facebook3.jpg

Konsertserien Versus er et samarbeid mellom Trondheim Konsertkollektivog Lokal Bar. Ca. en torsdag i måneden vil vi presentere en dobbeltkonsert der vi setter sammen en lokal artist, med en vi henter utenfra. Trondheim versus Verden. 

Produktive Wonder The Boy har allerede i 2018 vært svært aktiv med slipp av 9 låter. Gjennom disse låtene fikk vi et solid bevis på det brede spekteret til Wonder The Boy - enten det er gladlåter eller de mer sårbare låtene, leverer han på et nivå vi lett drister oss til å kalle verdensklasse - og den unike formidlerevnen får du høre med egne hører når du ser Wonder The Boy live!Vidundergutten Wonder The Boy er bare 17 år, og med det vært aktiv i det norske musikklandskapet i 2 år. Debut-EPen "Wonderland" sørget for masse oppmerksomhet fra medier som P3, GAFFA og 730.no, samt opptredener på Slottsfjell og showcases som by:Larm, Vill Vill Vest og Trondheim Calling.

Tilla har skapt sitt lille univers ved å bruke utallige timer på å drømme i platesjapper og med tegneblokken. Tilla vokste opp med tre musikkyndige og utforskende storebrødre, og ble derfor tidlig eksponert for et bredt spekter av musikk og film. 

Låtene hennes bærer preg av tung bass og lag på lag med særegen vokal, og hun beskriver sin egen stil med et tydelig preg av soul og funk. Utrykket er organisk, varmt og energisk på en og samme tid. 

Høsten 2016 ble 20-åringen anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen med låtene «Falling» og «Material King» og hun spilte på blant annet Slottsfjell og UKA i 2017. I 2018 spilte hun på Trondheim Calling som en av juryens utvalgte.

Earlier Event: October 11
brenn. vs. Frede Gabriel
Later Event: November 15
JON OLAV