Malin Pettersen @ Antikvariatet
Oct
30
7:00 PM19:00

Malin Pettersen @ Antikvariatet

Siden slippet av sin første soloplate i fjor sommer har Malin Pettersen rukket å vinne Spellemannpris, bli nominert til musikkpris i USA og bli finalist i International Songwriting Competition. Etter en meget overbevisende showcase på Bylarm 2019 og en hektisk festivalsommer begir Malin seg i gang med slipp av nytt mini-album 11.oktober, som etterfølges omfattende turnering i Norge og USA. 30.oktober besøker hun Trondheim og Antikvariatet!

Kjøp billetter!

View Event →
Orions Belte @ Lokal Scene
Nov
14
8:00 PM20:00

Orions Belte @ Lokal Scene

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Orions Belte på Lokal Scene! Er det blues? Er det verdensmusikk? Er det undergrunnspop? Det kan du nesten bestemme helt selv, for det er ikke så viktig for Orions Belte å bli puttet i bås. De spiller instrumental musikk inspirert av Nigeriansk rock fra 70-tallet, postkort fra den franske rivieraen, Formel 1-løp på Monza-banen i Italia, og da Joe Frazier slo Muhammad Ali i ‘Fight of the Century’ i 1971.

Kjøp billetter!

View Event →
Skambankt "Unplugged" @ Tyven [UTSOLGT]
Nov
15
8:00 PM20:00

Skambankt "Unplugged" @ Tyven [UTSOLGT]

Trondheim Konsertkollektiv presenterer: Skambankt «Unplugged» på Tyven. Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock. Det er ganske naturlig å tenke det, men bak denne deilige massive veggen av lyd befinner det seg låter, sterke melodier og sterke tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske. De fleste låtene er i utgangspunktet laget med hjelp av en kassegitar, så veien til et mer åpent, dynamisk og akustisk uttrykk er ikke så lang som en kanskje skulle ha trodd.

UTSOLGT

View Event →
Philip Emilio @ Lokal klubb
Nov
16
9:00 PM21:00

Philip Emilio @ Lokal klubb

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Philip Emilio. 16. November kommer han til Lokal Klubb for å feire debutalbumet sitt, «Iris». Philip Emilio kom inn i det norske musikkuniverset med flere imponerende singler, blant annet hitten “Følsom” med Vinz & Unge Ferrari, samt “Skamløs”, “Pelikaner” og «VII TO» sammen med Astrid S. Med hans kritikerroste debut EP “VIII”, viste han alle hva han var gode for, og har sammen med Nora Collective vært med på å forme en ny æra av norsk urban musikk.

Kjøp billetter!

View Event →

Hollow Hearts @ Lokal Scene
Oct
9
9:00 PM21:00

Hollow Hearts @ Lokal Scene

Kritikerroste Hollow Hearts fra Nord-Norge spiller på Lokal Scene i Trondheim onsdag 9. oktober i forbindelse med slipp av sitt splitter nye album, 'Peter'! Bandet spilte en uforglemmelig konsert i Vår Frue Kirke under Trondheim Calling i februar 2019, og de har tidligere gjort stappfulle konserter på Antikvariatet, ILA Brainnstasjon og Moskus. Tromsøbanden stortrives i bartebyen og ser frem til å gjøre releasekonsert i Trondheim denne høsten!

Kjøp billetter!

View Event →
The Modern Times @ Tyven
Sep
20
7:00 PM19:00

The Modern Times @ Tyven

Trondheim Konsertkollektiv presenterer The Modern TimesTYVEN! Med andreplata Algorhythmic Dance Music, har The Modern Times signert med Black Pop Records og ytterligere finpusset sitt musikalske uttrykk. Albumet låter som en krangel mellom Parquet Courts og forvirra Gang of Four-medlemmer, mens The Hives sniker foran dem i barkøen. For eksempel. Algorhythmic Dance Music slippes 30. august og en snau måned senere inntar de scenen på TYVEN. Vi gleder oss!

Kjøp billetter!

View Event →
Ingeborg Oktober
May
29
8:00 PM20:00

Ingeborg Oktober

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Ingeborg Oktober. Ingeborg Oktober fremfører nordnorsk visesang i både folk, rock og akustisk, minimalistisk form. Sjangermessig har låtene blitt beskrevet som vakre, fengende melodier med tekster som utfordrer lytteren til å høre ekstra godt etter. Hun fikk nylig Spellemannspris i kategorien Viser for sitt andre album, Skjømmingsboka, som ble sluppet 9. november 2018. Albumet fikk strålende kritikk og terningkast 5 i Viser, Musikknyheter, iTromsø og sist men ikke minst Dagsavisen, som beskrev albumet som «perfekt komponert» og Ingeborg som «en av de norske artistene som har størst potensial for å bli folkekjær».

Kjøp billetter!

View Event →
Marte Wulff
May
28
7:00 PM19:00

Marte Wulff

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Marte Wulff. Marte Wulff er en erfaren og anerkjent låtskriver og komponist i pop- og visesjangeren. Høsten 2018 utga hun singelen Verden er stor, som tar opp menneskers kompliserte forhold til miljø- og klimaproblematikken, og tok med dette steget inn i samfunnsdebatten. Konserten på Lokal Bar er del av en såkalt "grønn turne", der tog og miljøvennlige transportmidler benyttes såvidt mulig. På denne turnéen har hun med seg seg sin duo-partner Einar Stenseng på diverse instrumenter, og gleder seg til å fremføre både gammelt og nytt materiale.

Kjøp billetter!

View Event →
TKK Sommerfest
May
24
8:00 PM20:00

TKK Sommerfest

Joho! B-) Trondheim Konsertkollektiv skal ha sommerfest på Tyven i år! Lineup: Mall Girl, Kongle, Earth moon transit, og Trøbbel på taket.
En hel dag spekket med godbiter; radiosending, sommerstemning, grilling og det som hører med.
Selvfølgelig blir det konserter med flere fantastiske band før vi danser oss ut i de små timer. Flere artister kommer.

Kjøp billetter!

View Event →
AVLYST: Versus #6 NEA vs. SOLÅ
May
23
8:00 PM20:00

AVLYST: Versus #6 NEA vs. SOLÅ

AVLYST: KONSERTEN ER DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV SYKDOM. VI JOBBER MED Å FINNE EN NY DATO I HØST. KJØPTE BILLETTER REFUNDERES AUTOMATISK. FØLG MED FOR NY DATO.

NEA
Nea rører sammen RnB, drømmepop, soul og indie til en varm flytende mikstur med både sårbarhet og attitude, inspirert av band som Men I Trust, Still Woozy, Crumb og Pink Sweat$. Musikken produseres i all hovedsak av Nea selv på soverommet og tar for seg menneskelige relasjoner. Tekstene utforsker med ironisk distanse de ømme punktene i det hverdagslige og banale.
Solå
23 år gamle Sol Sunnanå Eriksen fra Stavanger er en artist og låtskriver som under artistnavnet Solå skriver og produserer lo-fi R`n`B fra soverommet. Etter å ha fått og fire av låtene sine anbefalt av NRK Urørt ble hun i Mars kåret til månedens Urørt.

View Event →
Les Big Byrd (SE)
Apr
5
8:00 PM20:00

Les Big Byrd (SE)

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Les Big Byrd (SE). Stockholms-kvartetten Les Big Byrd har i løpet av de siste årene gjort seg bemerket som et av Skandinavias mest omtalte psych-rock-band. Siden oppstarten i 2011 har en rekke kritikerroste singler og 7-tommere kommet som perle på en snor, og nå er album nummer to endelig ute! «Iran Iraq IKEA» ble gitt ut 12. oktober i fjor og er en skimrende, modig og ambisiøs samling låter der Åhlund, Johanssons og de andre medlemmenes mange inspirasjoner samles og formes til noe helt egenartet.

Kjøp billetter!

View Event →
Versus #5 Lazy Queen vs j00
Mar
21
11:00 AM11:00

Versus #5 Lazy Queen vs j00

j00
Rykende fersk poPmusikk fra Trondheim av og med Thea Ellingsen Grant, Håkon Kvam, Andreas Sæle og Brage Sanner. Bandet slapp sin første singel, «Hope j00 Know», i november. Den har blitt anbefalt
og spilt av NRK Urørt, som beskrev j00 som et "nytt og spennende band".
-----------------------------------------------------------------------------------
Lazy Queen
Lazy Queen spiller høyt, veldig høyt, og med et usedvanlig energinivå, hvor band og publikum har en tendens til å befinne seg like mye på scenen som på gulvet. I sounden går det melodiske og det støyete hånd i hånd, og passer like godt for 90-talls nostalgikere som for tilhengere av dagens trender innenfor garasjerock, post-punk og punkrock med band som FIDLAR, Shame, Wet Dreams,
Honningbarna, brenn., together PANGEA og PUP.


KJØP BILLETTER

View Event →
Sol Heilo (Utsolgt)
Mar
15
7:00 PM19:00

Sol Heilo (Utsolgt)

TRONDHEIM KONSERTKOLLEKTIV presenterer Sol Heilo!

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecovere og spiller utallige instrumenter.

KJØP BILLETTER!

View Event →
Kaja Gunnufsen (Utsolgt)
Feb
8
7:00 PM19:00

Kaja Gunnufsen (Utsolgt)

TRONDHEIM KONSERTKOLLEKTIV presenterer Kaja Gunnufsen på Antikvariatet!
Kaja Gunnufsen har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets mest interessante og talentfulle låtskriverne. Godt hjulpet av en velfungerende sans for humor og ironi, har musikeren fra Ås blitt kjent for sin fengende og inderlige popmusikk om livets gnagende hverdagsmelankoli. Mens vi venter på et nytt album fra en av våre store favoritter, får vi gleden av å oppleve Kaja Gunnufsen live på intime Antikvariatet! Kanskje vi også får høre en og annen ny låt? 
Hold av fredag 8.februar!

KJØP BILLETTER!

View Event →
The Bonnevilles (N-IRL)
Jan
26
7:00 PM19:00

The Bonnevilles (N-IRL)

Over nyttår kommer The Bonnevilles hos oss på TYVEN! ⚡️⚡️⚡️
The Bonnevilles består enkelt og greit av vokal/gitar og trommer. Duoen fra Nord-Irland spiller hardtslående rett-fra-levra-rock som de selv beskriver som garasjepunkblues. Referanser som R.L. Burnside og Jon Spencer Blues Explosion trekkes frem som ledestjerner i et musikalsk univers hvor bluesens fandenivoldskhet og råskap står sentralt. 

KJØP BILLETTER!

View Event →
Outer Limit Lotus
Nov
24
8:00 PM20:00

Outer Limit Lotus

Outer Limit Lotus er en rocketrio basert i Oslo med medlemmer fra band som Haust og Okkultokrati, som de siste årene har vist seg mer enn verdige på konserter under Bylarm 2018 og festivaler over hele Norge. Siden den kritikerroste EP-en «Cruising The Old World» kom ut i 2016, har de turnert flittig og spilt med undergrunnsstorheter som Tuxedomoon, Sheer Mag og Marching Church.

KJØP BILLETTER!

View Event →
JON OLAV
Nov
15
8:00 PM20:00

JON OLAV

2018 er året hvor JON OLAV brått ble satt på kartet. Det startet med viralhiten «Hei Erna», før han gikk av med seieren i Urørtfinalen i regi av NRK P3. Siden har han inntatt scenen på noen av landets største festivaler, og ikke minst skapt stort engasjement med sine politisk ladde tekster. Nå er Sunnmøringen ute med debutalbumet sitt «Ung poesi» og besøker TYVEN i Trondheim!

KJØP BILLETTER!

View Event →
BENDIK BRÆNNE
Sep
22
8:00 PM20:00

BENDIK BRÆNNE

Med det Spellemannvinnende debutalbumet «How To Fake it In America», gikk Bendik Brænne fra å være en anerkjent studiomusiker, til å etablere seg som en av landets mest spennende nye soloartister. Albumet var i tillegg til å vinne Spellemannpris, også nominert til Bendiksenprisen, og den hadde flere singler listet på norsk radio. Oppfølgeren «Do you know who I think I am» ble også nominert til Spellemann året etter, og singelen «Down the line» ble spilt mye på NRK P1. 

KJØP BILLETT!

View Event →