Back to All Events

Versus #7: Johannes Holtmon vs Tiril Hognestad @ Lokal Scene

  • Lokal Bar 12 Dronningens gate Trondheim, Trøndelag, 7011 Norway (map)
versus7_facebook.jpg

Konsertserien Versus er et samarbeid mellom Trondheim Konsertkollektiv og Lokal Bar. En torsdag i måneden vil vi presentere en dobbeltkonsert der vi setter sammen en lokal artist, med en vi henter utenfra. Trondheim versus Verden.

Bill. kr. 150,- / 100,- (student) inkl. avgift. 20 år leg.

-------------------------------------------------------------------------
JOHANNES HOLTMON
Artist og låtskriver Johannes Holtmon leverer fengende alternativ visepop, med innslag av mange ulike sjangre: bossa nova, indierock, disco. Hans underfundige tekster tar ofte samtiden på kornet, både i form av treffende og humoristisk samfunnskritikk, og nære refleksjoner rundt emner som kjærlighet, usikkerhet og nostalgi. Til sammen utgjør dette et lekent uttrykk, og noe særegent i den norske popfloraen. Holtmon debuterte med singelen «Sushisosialisme» i 2015, og i fjor ga han ut sitt første album "Misantropesommer". Albumet fikk flere gode anmeldelser, og Norsk på norsk (NRK P1) beskrev det som "en veldig lovende debut". Holtmon er nå i gang med å spille inn sitt andre studioalbum.

-------------------------------------------------------------------------
Tiril Hognestad
Med inspirasjon fra Ane Brun, Joni Mitchell og Fleet Foxes spiller Tiril Hognestad folkepop i lag med sine beste kamerater. Hun er blant annet fast inventar i bandet til Temporary og jobber også som vokalist med Catnip Cloud. Hennes soloprosjekt er preget av ærlige tekster med melankolsk preg, eller som hun sier selv: "Din typiske gladjente som spiller trist gladjente-musikk".

Earlier Event: October 30
Malin Pettersen @ Antikvariatet
Later Event: November 14
Orions Belte @ Lokal Scene