Back to All Events

Malin Pettersen @ Antikvariatet

  • Antikvariatet 4 Nedre Bakklandet Trondheim, Trøndelag, 7014 Norway (map)
kvadrat.jpg

Siden slippet av sin første soloplate i fjor sommer har Malin Pettersen rukket å vinne Spellemannpris, bli nominert til musikkpris i USA og bli finalist i International Songwriting Competition. Etter en meget overbevisende showcase på Bylarm 2019 og en hektisk festivalsommer begir Malin seg i gang med slipp av nytt mini-album 11.oktober, som etterfølges omfattende turnering i Norge og USA.
30.oktober besøker hun Trondheim og Antikvariatet!

Malin Pettersen fikk en pangstart på musikkarrieren da hun som 17-åring deltok i Idol i 2005, men har i løpet av det siste tiåret utviklet seg til å bli en av Norges viktigste Americana-navn. Hun har dukket opp på utgivelser til artister som Amund Maarud og The Northern Belle, og hadde stor suksess med sitt eget band Lucky Lips som ga ut 3 kritikerroste album. Malin Pettersen har også blitt en kjent og kjær stemme gjennom radioprogrammet "Kåbbåi" som med sin utstrakte sendetid på NRK P13 har gitt det Norske folk dypere innsikt i Countryen og Americanaens verden.

Like før sommeren fikk vi en aldri så liten smakebit på ny musikk, med singelen «Pause». Etter hederlig omtale i The Rolling Stone Magazine, og kommende spillejobb på Americanafest i Nashville, er det tydelig at den internasjonale musikkscenen også har fått øynene opp for Malin Pettersen!