Back to All Events

AVLYST: Versus #6 NEA vs. SOLÅ

  • Lokal Bar Dronningens gate 12 Trondheim Norway (map)
versus_facebook6.jpg

AVLYST: KONSERTEN ER DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV SYKDOM. VI JOBBER MED Å FINNE EN NY DATO I HØST. KJØPTE BILLETTER REFUNDERES AUTOMATISK. FØLG MED FOR NY DATO.

Konsertserien Versus er et samarbeid mellom Trondheim Konsertkollektiv og Lokal Bar. En torsdag i måneden vil vi presentere en dobbeltkonsert der vi setter sammen en lokal artist, med en vi henter utenfra. Trondheim versus Verden.

--------------------------------------------------------------------------------
NEA
Nea rører sammen RnB, drømmepop, soul og indie til en varm flytende mikstur med både sårbarhet og attitude, inspirert av band som Men I Trust, Still Woozy, Crumb og Pink Sweat$. Musikken produseres i all hovedsak av Nea selv på soverommet og tar for seg menneskelige relasjoner. Tekstene utforsker med ironisk distanse de ømme punktene i det hverdagslige og banale.
Etter utgivelsen av sin første singel "All Sunshine" i Desember 2018 har hun spilt konserter i blant annet Oslo og Stockholm, figurert på spotify-lister som New music Friday Sweden, og blitt anmeldt av Gaffa, som skriver: "... en dynamisk og fin konsertopplevelse med gode vibber fra start til slutt.".

Solå
23 år gamle Sol Sunnanå Eriksen fra Stavanger er en artist og låtskriver som under artistnavnet Solå skriver og produserer lo-fi R`n`B fra soverommet. Etter å ha fått og fire av låtene sine anbefalt av NRK Urørt ble hun i Mars kåret til månedens Urørt.

Live fremfører Solå låter om kjærlighetssorg som kan oppleves som både triste og oppløftende på samme tid. Når muligheten byr seg utvider hun besetningen til en duo og har med seg sin venn Gabriel Nystad Muñoz fra bandet boy pablo på gitar og kor.

Med R`n`B beatsene som backer henne fra laptoppen kombinert med den nære stemmen hennes skaper Solå en unik balanse mellom det personlige og inkluderende.

Dette kommer til å bli en nydelig kveld:-) Vi gleder oss stort!

Earlier Event: April 5
Les Big Byrd (SE)
Later Event: May 24
TKK Sommerfest