Back to All Events

Future Daughter / Naoko / LuvOcean


  • Lokal Bar 12 Dronningens gate Trondheim, Sør-Trøndelag, 7011 Norway (map)
derp-02-01.png

Future Daughter / Naoko / LuvOcean

De unge, trondheimsbaserte artistene LuvOceanNaoko og Future Daughter har slått seg sammen for å skape konsertkonseptet «ko» for å utforske hva som skjer i sammenstillingen av sine ulike musikalske og visuelle utrykk og prøve å overgå det tradisjonelle split-konsertformatet. 

De tre artistene beveger seg alle i skjæringspunktet mellom klubb- pop- og avantgarde, med ulik vekt mellom de forskjellige sjangerne. Live vil dette bli en energisk audiovisuell kollasj som beveger seg i et glitchy landskap – fra pop og RnB til støy og eksperimentell elektronica. 

LuvOcean består av vokalist og låtskriver Andreas Engeset, som sammen med stjerneprodusentene Hi Tom og MBA (Rytmeklubben) lager eksperimentell R&B. Hans første singel «Hi Tom - ‘365 (feat. LuvOcean)» har rundet 500.000 avspillinger på spotify, og har fått radiospilling på BBC, Tripple J og P3. Han er nå aktuell med singlene «Vi» og «Off» på NLV Records.

Naoko kan beskrives som alternativ RnB med sterk melodisk teft, et sted mellom FKA Twigs, Tinashe og Björk. De var en av årets «buzzer» på bransjefestivalen Trondheim Calling og høstet utelukkende positive tilbakemeldinger på showcasen «Lyden av 2018» fra en samlet trøndersk bransje. Naoko er aktuelle med debut-EP våren 2019. 

Future Daughter er en Trondheimsbasert elektronikagruppe bestående av tre unge lyd- og videokunstnere. De har de siste årene gjort seg bemerket i Trondheims kunst- og musikkmiljø med en rekke multimediaforestillinger på blant annet Trondheim kunstmuseum, Samfundet, Trondheim Calling og KlubbPstereo. De er nå aktuelle med debutalbum på #FEELINGS.

Vi ses på Lokal Klubb!