Back to All Events

Julemarkedet i Trondheim: Johannes Holtmon & Wizrd

  • Julemakedet i Trondheim Torvet 7011 Trondheim Norway (map)
RosenborgErEtJælaKjøpelag_cover5.jpg

ARRANGEMENTET ER GRATIS!

JOHANNES HOLTMON
Johannes Holtmon er en artist og låtskriver fra Trondheim. De siste årene har han vært bosatt i Bergen, hvor han etterhvert har fått et solid fotfeste. Sammen med medmusikant og produsent Eirik Marinius Sandvik har Johannes funnet sin sound - en moderne form for visepop akkompagnert av tekster på umiskjennelig trønderdialekt. Holtmon har sluppet flere lovende singler, en EP og et album via Bergenske Tik Records og nordens største indie plateselskap Playground Music Scandinavia. Sist ut er debutplaten "Misantropesomme" som kom våren 2018 og ble mottatt med en rekke gode anmeldelser i norske aviser. 

Johannes Holtmoen og bandet gjør nå to eksklusive førjulskonserter i Bergen og Trondheim, og anledningen byr seg for gjenhør av låter som "Barn av norske sivilingeniører", Alien Alein" og "Ett sekund"

WIZRD
«WIZRD er et nytt norskt band bestående av musikere med erfaring innen alt ifra støyimpro til hard rock og indiepop. Progressiv indierock kaller WIZRD selv sin egen musikk, og det er kanskje det som oppstår når ELP møter White Denim i episenteret av en heseblesende improvisasjon. Vær forsiktig, en
WIZRD-konsert kan være eksplosive saker!» 

«WIZRD er: Hallvard Gaardløs - bass og vokal Karl Bjorå - gitar og vokal Vegard Bjerkan - keys og
vokal Axel Skalstad - trommer og vokal»

QUIZ med Trondheim Konsertkollektiv
Maks 5 pers pr quiz-lag
Spennende premier kan vinnes!

Earlier Event: December 8
Future Daughter / Naoko / LuvOcean
Later Event: January 26
The Bonnevilles (N-IRL)