Back to All Events

Intertwine vs. Catnip Cloud

  • LOKAL BAR Dronningens gate 12 7011 Trondheim Norway (map)
versus_facebook4.jpg

Konsertserien Versus er et samarbeid mellom Trondheim Konsertkollektivog Lokal Bar. En torsdag i måneden vil vi presentere en dobbeltkonsert der vi setter sammen en lokal artist, med en vi henter utenfra. Trondheim versus Verden. 

------------------------

Intertwine er produsent og arkitekt Tarjei Ekelunds soniske lekeplass. Med seg har han hjerneforsker og brett-entusiast Aleksander Berg på bass og label-sjefen i Brilliance, Ruben Nesse på trommer. 

Musikken er preget av elektroniske beats og synther, som blir tilslørt organiske lag av trompet og vokal. Sjangermessig ligger Intertwine i krysningen mellom pop og ambient. Bandet har tidligere turnert i Japan, USA, Tyskland og Nederland. Debutsingelen «So What» var med i Urørftfinalen i 2013. Etter en kritikerrost albumdebut i 2015 er Intertwine nå tilbake med ny musikk, denne gang mer up-tempo i et fargerikt landskap.

Første singelen «Tokyo» ble sluppet før sommeren og «Let Go» ble nylige sluppet på amerikanske Cascine. (Chad Valley, Korallreven). Bandet har med seg en rykende fersk singel som slippes dagen etter konserten. Sist bandet spilte i Trondheim var med Blackbird Blackbird på Blæst (R.I.P.), men vi gleder oss over at de nå skal spille på (nesten) helt nye Lokal Bar!

------------------------

Catnip Cloud er soloprosjektet til Trondheimsstudent Kjartan Thorkildsen. Sammen med sitt live-band spiller han indie-elektronika med hint til Tame Impala og Washed Out. Urørt-redaksjonen har flittig anbefalt fire av hans låter og han ble nylig kåret til ukas Urørt. Tidligere i år fikk han lovord fra uventet hold, da YouTube-kanalen "MrSuicideSheep" postet låta "Places" til sine 10 millioner følgere og skrev: "I feel like I'm floating on a cloud and there's all these cute animals flying around me". 

I August 2018 slapp han sin selvproduserte EP ”Magical Stones and Signs from Above”!

Earlier Event: November 15
JON OLAV
Later Event: November 24
Outer Limit Lotus