Back to All Events

Resirkulert @ Lokal Scene

  • Lokal Bar 12 Dronningens gate Trondheim, Trøndelag, 7011 Norway (map)
IMG_2810.jpg

Det er samisk pride i Trondheim, og i samarbeid med Sápmi Pride og Lokal Bar - Scene - Klubb presenterer Trondheim Konsertkollektiv Resirkulert, som i fjor ble kåret til "Årets Unge Samiske Gruppe" på Sami Music Awards, og spiller nydelig indierock fra Nord-Norge.
----
Resirkulert fra Tromsø er et veletablert indierock-band og spillte på de fleste store norske festivalene allerede i konfimrasjonsalder (Bukta, Øya, Slottsfjell, Træna og Riddu for å nevne noen).

Musikken bærer ofte et gladtrist preg, med språksmarte tekster som omhandler alt fra f.eks å finne seg selv, surrealistiske verdener og samfunnskritikk. Siden gjennombruddet med radiohiten «Nederst på lista» i 2015 (da gjennomsnittsalderen var 16 år, og yngstemann var 14), har Resirkulert rotert jevnlig på både NRK P1 og NRK P3 med låter som «Før æ går til mitt», «Over vannet» og senest «Áddjá», «Palass» og «Feil vei». I 2017 kom debut-albumet «Du snakke for dæ sjøl» og nå i Oktober 2019 kommer altså oppfølgeren «For en dag, for et liv».

Earlier Event: May 29
Ingeborg Oktober
Later Event: September 20
The Modern Times @ Tyven