Back to All Events

Marte Wulff

  • Lokal Bar Dronningens Gate 12 Sør-Trøndelag, 7011 Norge (map)
martewulff facebook.jpg

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Marte Wulff

Marte Wulff er en erfaren og anerkjent låtskriver og komponist i pop- og visesjangeren. Hun platedebuterte i 2006 og har så langt fem soloalbum, flere radiohits og to Spellemann-nominasjoner bak seg, senest i 2016, i kategorien for viser. Hennes låter har hatt høy radiorotasjon og blitt mye brukt i ulike film og TV-serier karrieren gjennom. Sanger som Accident, Racing (m. Erik Faber) Finne deg igjen og Si det sånn, samt julesangene Vi feirer jul og Vandrer på en sky (m. Charlotte Qvale) byr på kjente toner for mange. Høsten 2018 utga hun singelen Verden er stor, som tar opp menneskers kompliserte forhold til miljø- og klimaproblematikken, og tok med dette steget inn i samfunnsdebatten. Wulff ønsker å bruke sin kunstneriske stemme til å fronte denne viktige saken og bidra til økt bevissthet. Musikkvideoen til låta ble nylig tatt ut til kortfilmfestivalen i Grimstad: https://youtu.be/E1DVTgCof5k

Wulff spiller piano og gitar og har en sterk formidlingsevne og tilstedeværelse på scenen. Hun er kjent for sine direkte, hverdagspoetiske og ofte selvutleverende, norske tekster, og hennes liveopptredener berører mange. På denne turnéen har hun med seg seg sin duo-partner Einar Stenseng på diverse instrumenter, og gleder seg til å fremføre både gammelt og nytt materiale.

Konserten på Lokal Bar er del av en såkalt "grønn turne", der tog og miljøvennlige transportmidler benyttes såvidt mulig.

Aldersgrense 20år

Earlier Event: May 24
TKK Sommerfest
Later Event: May 29
Ingeborg Oktober