Back to All Events

Kaja Gunnufsen (Utsolgt)

  • Antikvariatet Nedre Bakklandet 4 7014 Trondheim Norway (map)
Kaja Gunnufsen, FB event.jpg

TRONDHEIM KONSERTKOLLEKTIV presenterer Kaja Gunnufsen på Antikvariatet!

Kaja Gunnufsen har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets mest interessante og talentfulle låtskriverne. Godt hjulpet av en velfungerende sans for humor og ironi, har musikeren fra Ås blitt kjent for sin fengende og inderlige popmusikk om livets gnagende hverdagsmelankoli. Mens vi venter på et nytt album fra en av våre store favoritter, får vi gleden av å oppleve Kaja Gunnufsen live på intime Antikvariatet! Kanskje vi også får høre en og annen ny låt? 
Hold av fredag 8.februar!

Kaja Gunnufsen fanget umiddelbart interessen til norske anmeldere tilbake i 2014 - da hun slapp sitt ikoniske debutalbum «Faen Kaja». Generasjonsskildringen av livet som noen-og-tjue-åring sto igjen som en av årets mest kritikerroste norske utgivelser, og hun hanket inn nominasjoner til Spellemannprisen (årets nykommer) og P3-prisen. Kaja har i ettertid sjarmert fans og publikum landet over med en rekke utsolgte konserter og festivalopptredener, blant annet på Slottsfjell og Øyafestivalen.

Vanskelighetene med å være ung og singel satte sitt definitive preg på «Faen Kaja». Siden den gang har det imidlertid skjedd mye, noe som naturligvis preget den etterlengtede oppfølgeren «Ikke tenk på det», som ble sluppet 14. oktober 2016. Her forutser Kaja komplisert fremtid, og det til tider hjerteskjærende albumet er derfor lesset med usikkerhet og tvil. Heldigvis er det ikke helt uten håp. Albumet er herlig konsekvent i sine fengende rytmer, sjarmerende melodier, elegante og lekne vendinger, og ikke minst full av Kajas ærlige og morsomme låtskriving som fortsetter å balansere så elegant mellom det innsiktsfulle og det banale. «Ikke tenk på det» fikk strålende kritikker og gjorde Kaja fortjent til en spellemannsnominasjon i kategorien "Årets tekstforfatter".

Aldersgrense 18år under konserten.

Earlier Event: January 26
The Bonnevilles (N-IRL)
Later Event: March 15
Sol Heilo (Utsolgt)