Back to All Events

TKK SOMMERFEST

  • LOBBYEN Strandveien 29 7067 Trondheim NORWAY (map)
TKK sommerfest.jpg

Velkommen til Trondheim Konsertkollektivs første årlige sommerfest. Vi har fått med oss tre unge, lovende, fantastiske, sprudlende og spennende artister til å feire at sommeren er her. Kom og dans med oss på Lobbyen den 23. juni.

Sangeren og låtskriveren Kristian Grostad fra Steinkjer ble kalt både «en ny norsk popjuvel» og «et uoppdaget supertalent» av norsk musikkpresse etter debutsingelen Apple Trees and the Sound of Bees som ble sluppet sommeren 2015. Oppfølgeren Too Weak i 2016 fikk spilletid på radio, ble anbefalt av blant andre NRK Urørt, og høstet i tillegg internasjonal oppmerksomhet gjennom blant andre den anerkjente bloggen Indieshuffle. Debut-EPen «On The Run» har fått mye oppmerksomhet i hele Norden og i februar spille Grostad på Trondheim Calling som en av juryens utvalgte.

Company Ink er en Trondheims-basert duo bestående av Daragh Wearen Murphy og Axel Olsen, som begge kommer fra totalt ulike musikalske bakgrunner. Daraghs funky basslinjer og melodiske gitarriff gir tydelige nikk mot 80-tallets gitarpop og post-punk, mens Axel kanaliserer attituden til punk og hip hop via sine programmerte beats og nihilistiske tekster. Resultatet er både kompromissløst og hemningsløst fengende.

Naoko er leken og svevende RnB med sterk popteft i samme landskap som FKA Twigs og The Weeknd. Duoen består av indie-produsent Erlend Elvesveen og pop-låtskriver Charite Viken.Bandet slapp nylig første singel «Pink Smoke» fra sin kommende EP. musicalheartbeat.com sa følgende om singelen: «With gorgeous vocals and an awesome electronic beat, it's definitely something you want to give a listen to.»

cc: 100/200 inkl. avgift (student/ordinær)
23. juni 2018 kl 20:00
Lobbyen

Later Event: September 22
BENDIK BRÆNNE